Wij zijn Thea en Yvonne

EN WE HOUDEN VAN...HONDEN!

We hebben het altijd belangrijk gevonden om honden een tweede, derde of soms zelfs vierde kans te geven. In 2013 zijn we op het spoor gekomen van het hondenprobleem in landen als Roemenië. Daar leven de dieren vaak onder hele slechte omstandigheden op straat of in bomvolle dierenasiels.

Gelukkig zijn er steeds meer mensen die proberen te helpen door bijvoorbeeld privé shelters op te zetten en hondjes naar Nederland te halen om ze zo een kans op een goed leven te geven. Want vaak zijn het hele lieve en leuke honden.

Inmiddels zijn er ook heel wat van deze honden onze kant op gekomen, maar onze roedel zit zo onderhand echt wel een beetje vol. Vooral de gehandicapte hondjes en hondjes met een te grote rugzak om makkelijk door te plaatsen blijven bij ons. Om toch te kunnen helpen hebben wij Twin Dog Rescue NL opgezet. 

We willen mensen ervan bewust maken dat je ook een hond uit Roemenië of een ander land kunt adopteren in plaats van een gefokte pup,die vaak ook nog eens zonder dat je het weet uit een illegale buitenlandse puppy mill komt in plaats van uit Nederland. 

En wij spreken uit ervaring: het is het dubbel en dwars waard!

Dus dit is wat wij uiteindelijk willen doen: zo nu en dan komt er een hondje uit Roemenië naar ons toe en wij zorgen ervoor dat hij of zij helemaal klaar is om opgenomen te worden in een nieuw, liefdevol huis.

En hoe moeilijk dat voor ons ook is, daarna gaan we opzoek naar een nieuw baasje. Ook na plaatsing blijven we in contact met baas en hond en bij problemen staan we altijd klaar voor hulp en advies.

Help jij mee om zoveel mogelijk honden een mooi leven te geven? Blijf Twin Dog Rescue NL dan volgen, want niets doen is geen optie!